Vragen en antwoorden

Kroondomein bewerkt

Moet ik een topatleet zijn of willen worden?

Nee, integendeel. Running with the Boss is er juist voor mensen die bewegen en sport op een laag pitje hebben gezet. Zelfs als je jaren niets aan sport hebt gedaan kan Running with the Boss een grote impact hebben op de kwaliteit van je leven en je dagelijks functioneren. En dat gaat – letterlijk – met kleine stapjes. Een van de grote valkuilen van het (weer) beginnen met sport is namelijk dat mensen te hard (willen) gaan. En dat leidt in de meeste gevallen tot blessures en teleurstellingen met snel afhaken tot gevolg. Uiteraard is ieders doel verschillend en daarom gaat het programma uit van maatwerk, passend bij je niveau en je ambities.

 

Wat maakt het programma zo bijzonder? Waarom is dit anders?

Running with the Boss is geboren uit een jarenlange passie en een overtuiging over een weg die ik als begeleider zelf ook heb afgelegd, inclusief (te)veel vallen en opstaan. En uit een brandend verlangen om ook anderen de kracht van fysieke en mentale fitheid te laten ervaren en de invloed die dit heeft op je functioneren in elk gebied van je leven. Om je te laten ontdekken dat leeftijd geen rol speelt bij fit worden en fit blijven. Dat er een weg voor je openligt waar je nu nog niet in gelooft.

Dit programma biedt continuïteit. De meeste professionals kennen de hype van een seminar met een ‘motivational speaker’. De golf van energie die je krijgt tijdens en kort na zo’n event is snel weer weggeëbd en leidt zelden of nooit tot structurele veranderingen in gewoontes. Waarom? Omdat deze veranderingen tijd nodig hebben om te beklijven. Er is dus meer nodig dan alleen inspiratie en opwinding.

Een combinatie van aandacht voor zowel persoonlijk, fysiek als zakelijk ontwikkelen – op basis van een holistische visie – is iets dat slechts weinig anderen kunnen bieden, gewoonweg omdat de relevante ervaring ontbreekt.

“De combinatie is uniek, de continuïteit zorgt voor blijvend resultaat.”

 

Hoeveel tijd gaat dit me kosten? Ik heb het al zo druk. Krijg ik nu nog meer verplichtingen?

Ja en nee. Ja, dit gaat een paar uur per week van je vragen. Voor de gesprekken en workouts, voor het uitvoeren van – veelal korte – huiswerkopdrachten. Maar nee, je zult merken dat door de extra energie die je na de opstartfase krijgt en door een betere focus op je prioriteiten, je beter in staat zult zijn om je beschikbare tijd te benutten. Kortom, meer efficiency en meer effectiviteit in wat je doet.

 

Wat is het verschil tussen Running with the Boss en een personal trainer?

Running with the Boss gaat verder dan het puur fysieke aspect van personal training. We maken een verbinding tussen persoonlijk en zakelijk functioneren, tussen fysieke, mentale en praktische aspecten die hierbij een rol spelen.

 

Wat zijn de kosten van het programma?

Neem contact op voor meer informatie over tarieven.