Leer het beste uit jezelf te halen

img_1042.jpg

Running with the Boss is een programma van twaalf maanden waarin individueel of in kleine groepen (maximaal 4 personen) wordt gewerkt aan het verbeteren van persoonlijk en zakelijk functioneren vanuit de filosofie dat een gezonde levensstijl de basisvoorwaarde is voor succes op elk gebied van het leven. We werken aan concrete doelen op persoonlijk en zakelijk gebied, die we in overleg formuleren. Maatwerk binnen een bewezen kader.

Maandelijks werken we samen een dagdeel (ochtend, middag of avond) face-to-face aan je fysieke en mentale conditie via persoonlijke coaching op het gebied van beweging, lifestyle en zakelijk functioneren. Iedere maand heeft hierbij een specifiek thema. Tussen de maandelijkse face-to-face sessies door hebben we wekelijks contact via telefoon, skype of facetime om voortgang, obstakels en vragen te bespreken. Hierbij reik ik je tools aan die je houvast geven, inspireren en ondersteunen bij je voortgang.

Tijdens de eerste maanden van het programma ligt het accent voornamelijk op de fysieke en persoonlijke kant, geleidelijk krijgen zakelijke aspecten een grotere rol. Korte huiswerkopdrachten maken een onlosmakelijk onderdeel uit van het concept.